Vizitati-ne pe Facebook Vizitati-ne pe Twitter Abonati-va la RSS

Despre "Fabrica de Firme"

Suntem o firma specializata in consultanta comerciala si evidenta contabila, incercand in mod constant sa punem cunostiintele noastre in serviciul clientilor nostri. Scopul nostru este sa oferim servicii integrate atat celor care fac primii pasi in afaceri, cat si celor care cauta servicii complexe de consultanta comerciala.

Misiune si valori

Reputatie Profesionala si Integritate: Ramanem independenti profesional in munca noastra si ne tratam toti clientii in aceeasi maniera, avand grija intotdeauna ca informatiile clientilor sa fie beneficieze de cea mai stricta confidentialitate.

Incredere Reciproca: Succesul nostru este legat de succesul clientilor nostrii; ne conducem toate relatiile de afaceri corect si onest; mentinem cele mai inalte standarde in materie de etica. Evitam intotdeauna conflictul de interese sau contactele nepotrivite.

Calitate: Mentinem cele mai inalte standarde personale si profesionale.

Obiective

Obiectivul nostru este sa devenim furnizorul preferat si de incredere pentru servicii de consultanta comerciala si tot ceea ce este conectat de acest domeniu.

Echipa

Echipa noastra are o vasta experienta in domeniul juridica si contabil si de aceea, putem spune, ca serviciile noastre se imbunatatesc in mod constant, acest lucru fiind reliefat si de numarul mare de clienti care au lucrat si continua sa lucreze cu expertii nostri.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Fabrica de Firme Engine

Scrie-ne acum si noi te contactam

Nume
Telefon
Email
Oras
2 + 3 =
scrie rezultatul in litere
 

PROMOTIE!
Sediu Social Bucuresti
150 Euro/An

Sediu Social Ilfov
250 Euro/An

Sedii Sociale Bucuesti
  • Pret scazut
  • Rapiditate
  • Eficienta
  • Profesionalism

Click AICI pentru detalii

Utile